Вести


Избор предмета за слушање на Microsoft Teams платформи

У првом семестру школске 2020/21. године, настава ће бити организована онлајн, путем платформе Microsoft Teams. Сви студенти морају самостално приступити тимовима који одговарају предметима које су пријавили (или ће пријавити током уписа) за слушање.

опширније


Распоред наставе за све године студија

Настава за све године почиње у понедељак, 05.10.2020. године. Настава за II, III и IV годину ће се одвијати у онлајн режиму преко Microsoft Teams платформе, док ће се настава за I годину, првих месец дана, одвијати у комбинованом режиму.

опширније


Обавештење

Преузимање студентских ИД картица као и фотографисање студената  (важи за студенте који се нису фотографисали за ИД картицу) се врши сваког понедељка и четвртка у времену од 13:00 до 14:00, канцеларија 107.


OPEN DAY – агенда

Агенду за OPEN DAY можете преузети ОВДЕ.

ФОН Youtube


Подсетник за инсталацију Microsoft Teams платформе

Подсећамо све бруцоше да су у обавези да инсталирају Microsoft Teams платформу до четвртка, 24. септембра 2020. године, када организујемо Open Day. Microsoft Teams платформа ће Вам бити неопходна за рад са менторима. Агенда догађаја биће објављена у среду, 23. септембра до 12 сати.

 


Почетак академске године за бруцоше

Обавештавамо све бруцоше да ће настава за прву годину почети у понедељак, 5. октобра 2020. године. По плану је да првих месец дана део наставе организујемо у згради Факултета, а део онлајн, путем платформе Microsoft Teams. Распоред ће бити накнадно објављен.


OPEN DAY за бруцоше

У четвртак, 24. септембра 2020. године, у 13.00 сати ће бити организован OPEN DAY за бруцоше. Специфичност овогодишњег догађаја огледа се у извођењу путем ФОН Youtube канала, услед тренутне ситуације изазване пандемијом вируса COVID-19.

опширније


Саопштење Сената Универзитета у Београду

На седници одржаној 9. септембра 2020. године Сенат Универзитета је донео одлуку следеће садржине:

опширније